x 

Az Assono Magyarország Kft. a webáruházban megrendelt áruk és szolgáltatások ellenértékét elektronikus számla kiállításával számlázza, az e-számláit a Számlaközpont Zrt. (7623 Pécs, Nagyvárad utca 15.) közreműködésével, emailben juttatja el a Vevőhöz.

Fizetési mód

A webáruházban megrendelt termékek ellenértékét az alábbi módokon lehet kiegyenlíteni:

  1. Készpénz fizetéssel az áru átvételekor: a visszaigazolásban megadott naptól számított öt (5) munkanapon belül a termék átvehető az Assono székhelyén. Amennyiben az öt munkanapon belül a megrendelő nem veszi át a terméket és írásban sem jelzi a későbbi átvétel időpontját, az a szerződéstől való elállásnak minősül és a 7. pont szerinti jogkövetkezményeket eredményezi. Későbbi átvételre legfeljebb a visszaigazolásban megadott naptól számított 14 napon belül van mód.

  1. Előre fizetéssel (átutalással): a visszaigazolást követően az Assono Pro Forma számlát állít ki. A számlán szereplő összeg Assono bankszámlájára történő beérkezését követően az termék átvehető az Assono székhelyén, vagy pedig a beérkezést követő két (2) munkanapon belül postára adjuk, amennyiben a megrendelésen kézbesítést kértek. A postai költségeket a vevő viseli.

  2. Utólagos fizetéssel (átutalással): kizárólag az Assono és a Megrendelő között létrejött írásos megállapodás alapján, az abban szereplő feltételek (hitelkeret, fizetési határidő, késedelmes fizetésre vonatkozó rendelkezések) alapján történhet. A megrendelést az Assono Magyarország Kft. írásban visszaigazolja és közli a szállítási díjat és a teljesítési határidőt. Ezzel a Felek között a szerződés létrejön. A teljesítést követően az Assono Magyarország Kft. a megállapodás szerinti fizetési határidővel kiállítja a számlát, és azt a Megrendelőnek az áruval együtt, vagy a megállapodott számlázási címre eljuttatja.

  3. Bankártyás fizetéssel (SimplePay): A megrendelés véglegesítését követően a megadott e-mail címére küldünk egy linket, melyre kattintva online tud fizetni Visa, Mastercard, vagy Maestro bankkártyájával. A Simple Pay online fizetési szolgáltatás lehetőséget biztosít a kártyaadatok megőrzésére, így egy következő fizetés alkalmával nem szükséges ismételten megadnia azokat. A link egyszer használható. Ha a fizetési folyamat megszakad, vagy nem sikeres, akkor a link újra használható egészen addig, amíg a tranzakció nem sikeres.

    Az Assono Magyarország Kft. a sikeres fizetést követően a felületen és e-mailben is tájékoztatást küld a fizetés sikerességéről. Tudomásul veszem, hogy az Assono Magyarország Távközlési Kft. (1149 Budapest, Róna utca 120-122.) adatkezelő által a voiplaza.com felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név; e-mail cím; telefonszám

    Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

Termék átvétel

A termék átvétele történhet:

  1. Személyes átvétel: Az Assono székhelyén a Vevő cégszerűen, az átvételre meghatalmazott képviselője által.Assono a megrendelt termékek átvételi időpontját a Megrendelés visszaigazolásában adja meg.
  2. Kiszállítással a Vevő által megjelölt helyszínen:A kiszállítást Assono a Vevő költségére végzi, melyet a visszaigazolásban feltüntet, és az előleg bekérő számlán szerepeltet. Kiszállítás csak olyan helyszínre rendelhető meg, ahol a termék átvétele munkanapokon 8.00 és 17.00 között folyamatosan biztosított, és átvételre feljogosított személy igazolni tudja az átvételt. Amennyiben a kézbesítés a Vevő hibájából meghiúsul, a terméket az Assono a saját székhelyére visszaszállítja, és erről írásos értesítést küld a Vevőnek. Ilyen esetben a termék átvétele az Assono székhelyén történhet, vagy az újabb kiszállítás költségének előre történő megfizetése esetén az Assono a termék kiszállítását újra vállalja. Kiszállításkor a 25 kg-ot meghaladó súlyú termékek lerakodását a Vevő végzi.

Magyarország területén belül egységesítettük a szállítási díjakat:

Normál kiszállítás: 2 470 Ft + ÁFA: a vételár bankszámlánkon történő jóváírásától számított két (2) munkanapon belül

KAPCSOLAT

Assono Magyarország Távközlési Kft.
Cím: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
Telefon: (+36 1) 801 8500, (+36 1) 273 2150
E-mail: info@assono.hu

Megrendelését bankkártyával is fizetheti.

simplepay bankccard logos top 02