x 

Harmonikus kapcsolatok

A voiplaza.com webáruházat az Assono Magyarország Távközlési Kft. üzemelteti.

Munkatársaink 1990. óta dolgoznak a hazai és nemzetközi vállalati és intézményi távközlés területén.

Közel 150 000 ember ma is használja a cégünk által telepített rendszereket. A néhány fős kisvállalkozástól a több tízezer felhasználós nagyvállalatokig minden területre kínálunk professzionális, ugyanakkor költséghatékony rendszereket és eszközöket. A közvetlen értékesítés mellett viszonteladó partnereinket az eszközök mellett értékesítési, marketing és műszaki támogatással, logisztikai megoldásokkal, szerviz és javítási szolgáltatásokkal segítjük.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a VoIPlaza.com kizárólag jogi személyeket (vállalkozásokat, vállalkozókat, intézményeket, stb.) szolgál ki, magánszemélyeket nem tudunk kiszolgálni. Ezért kérjük, hogy kizárólag csak jogi személyeket regisztráljon, magánszemélyek regisztrációját kénytelenek vagyunk törölni. Megértését köszönjük.


Assono Magyarország Távközlési Kft.

assono logo

 

 

 

Az Assono Magyarország Kft. a vállalat 25 éves örökségének értékes elemeire építve a mai és a jövőbeni információtechnológia által megkívánt új termékek és szolgáltatások nyújtására is felkészült.

A vezetékes és mobil, valamint a hang- és adatkommunikációt integrált rendszerben biztosító, a közcélú és a magán hálózatok optimális kihasználását adó vállalati kommunikációs megoldásokat nyújtunk Önnek. A voiplaza.com webáruházban található eszközök telepítéséhez, konfigurálásához és karbantartásához igény esetén műszaki támogatást nyújtunk.

A webáruházban nem található nagyobb rendszereket a www.assono.hu weboldalunkon tekintheti meg. Rendszerek és eszközök értékesítése, telepítése és karbantartása mellett tanácsadással, finanszírozási megoldásokkal segítjük megrendelőinket, az eszközöket és az üzemeltetést kiszervezett formában is biztosítjuk az Ön vállalata, intézménye számára.

 

Történetünk:

1990

A Schrack Telecom Osztrák-Magyar Híradástechnikai Rt. megkezdi működését.

1995

Az Ericsson megvásárolja a Schrack Telecom anyacéget, Magyarországon létrejön az Ericsson Üzleti Kommunkációs Rt.

1997

Az Ericsson az Ericsson Magyarország Kft-be vonja össze tevékenységét, a vállalaton belül alközpontos üzletág végzi a vállalatok és intézmények kiszolgálását.

2000

A globális üzletpolitikának megfelelően az Ericsson önálló vállalatokba szervezi a vállalati kommunikáció értékesítését, műszaki támogató és szerviz tevékenységét. Az Ericsson Magyarország létrehozza az Assono Ericsson Kommunikációs Kft-t, a jelenlegi cég jogelődjét.

2001

Az Ericssontól - sok más országhoz hasonlóan - az Apax Partners Fund pénzügyi befektető vásárolja meg a céget, és a Damovo Group tagjaként a cég neve Damovo Hungária Kommunikációs Kft-re változik.

2004

A Damovo Hungária magyar tulajdonba kerül.

2005

2022

A cég neve - a tulajdonosváltással kezdődött folyamat lezárásaként - Assono Magyarország Távközlési Kft-re változik.

Az Assono Magyarország Kft.-t a Bravogroup Holding megvásárolta, a cég új tulajdonossal, de változatlan névvel működik tovább. 

 

A tanúsított, EN ISO 9001:2015 szabvány szerint felépített minőségbiztosítási rendszerünk garanciát nyújt megrendelőinknek a magas minőségű termékekre és szolgáltatásokra. Beszállító partnereinket gondosan választjuk meg, és évente minősítjük. Környezetbarát termékek forgalmazásával, energia- és anyagtakarékos megoldásokkal és munkaszervezéssel kiemelt figyelmet fordítunk a környezeti értékek védelmére.

*Assono: (latin) együtt hangzik, zeng

Az Assono Magyarország Kft. a Mitel Silver Partnere, az Aastra korábbi Ericsson teljes vállalati kommunikációs termékválasztékát és az Aastra számos más termékét forgalmazza, telepíti és szervizeli, mint például az Aastra MX-ONETM IP telefonközpont, Ericsson MD110 alközpont, Aastra BusinessPhone alközpont, az Aastra Solidus eCareTM IP contact center, Aastra Mobile Extension és Mobility Gateway, Aastra IP, digitális és DECT rendszerkészülékek, Aastra Contact Management (CMG).

Az Assono az NEC Enterprise Solutions (korábban NEC-Philips Unified Solutions) hivatalos partnere, az NEC SV8100, SL1000 és SL1100, XN120 (korábbi philips IPC100), NEC SIP DECT és más NEC megoldások disztribútora.

Termékválasztékunkban megtalálhatók az Ericsson felújított alközpontok és rendszerkészülékek, valamint más Ericsson megoldások.

Disztribútorként közvetlen gyártói kapcsolatban állunk továbbá a Yealink, Yeastar, Alphatech, Bittel, Jacob Jensen cégekkel is.

A voiplaza.com webáruházban található többi eszközt (fejbeszélőket, hálózati aktív eszközöket, kiegészítőket) hivatalos viszonteladóként forgalmazzuk.

KAPCSOLAT

Assono Magyarország Távközlési Kft.
Cím: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
Telefon: (+36 1) 801 8500, (+36 1) 273 2150
E-mail: info@assono.hu

Megrendelését bankkártyával is fizetheti.

simplepay bankccard logos top 02