x 

Vevői visszajelzések és tapasztalatunk alapján bármely műszaki termék vásárlása esetén az üzleti döntést nagy mértékben befolyásoló tényezők a megbízható műszaki és szerviz háttér, valamint a kiegészítő támogatások és szolgáltatások. Az Assono Magyarország ezért különösen nagy hangsúlyt fektet erre, megelőzve, hogy az Ön üzletmenetében kiesés vagy akár többletköltség keletkezzen.

Küldetésünk, hogy egyedi igények alapján, hosszú távú, megbízható és korszerű termékeket/szolgáltatásokat nyújtsunk Önnek, amiért érdemes minket választania!

13 ok, amiért érdemes minket választani!

 1. Iparági tapasztalat és megbízhatóság: Munkatársaink 1990. óta dolgoznak a hazai és nemzetközi vállalati és intézményi távközlés területén. Közel 150 000 ember ma is használja a cégünk által telepített rendszereket. A néhány fős kisvállalkozástól a több tízezer felhasználós nagyvállalatokig és intézményekig minden területre kínálunk professzionális, ugyanakkor költséghatékony rendszereket és eszközöket.
 2. Műszaki és marketing támogatás, nem csak viszonteladóinknak: Az Assono Magyarország segítséget nyújt Önnek és cégének abban, hogy megismerje az eszközöket és rendszereket, és elmélyítse tudását.  Kérhet tanácsadást, lehetőség van műszaki bemutatóra, tesztelésre, konzultációra, workshopra. A közvetlen értékesítés mellett vásárlóinkat és viszonteladó partnereinket az eszközök mellett értékesítési, marketing és műszaki támogatással, logisztikai megoldásokkal, szerviz és javítási szolgáltatásokkal segítjük.
 3. Naprakész és hasznos tartalom: Mind webáruházunkban, mind közösségi oldalunkon érdekes és hasznos használati tippeket, naprakész információkat osztunk meg különböző témákban, melyek segíthetik Önt az eszközök és rendszerek hatékonyabb használatában. Ezzel többlet bevételre tehet szert, vagy költséget takaríthat meg.
 4. Széles termékportfolió: Cégünk működése és kínálata harmonikusan illeszkedik a technológiai fejlődéshez, ügyfeleink elvárásaihoz és fejlődéséhez, és tükrözik a világpiacon vezető pozíciókban lévő gyártó partnereink legújabb fejlesztéseit. Széleskörű termékportfoliónk az általános felhasználói igények mellett speciális célú felhasználásokra szánt eszközöket is tartalmazza, legyen az mobil- vagy vezetékes megoldás, költségcsökkentő- vagy energiatakarékos megoldás.
 5. Közvetlen gyártói kapcsolat: A piac vezető gyártóinak termékeit kínáljuk annak érdekében, hogy jövőbiztos, teljes körű megoldásokat kínálhassunk. A közvetlen gyártói kapcsolat lehetővé teszi, hogy probléma esetén a lehető legrövidebb időn belül megoldást kaphassunk, és hozzáférjünk minden szükséges műszaki és kereskedelmi információhoz a magas szintű terméktámogatás érdekében.
 1. Szerviz szolgáltatás: Mind a jótállási időben, mind pedig azt követően gyors és szakszerű szerviz szolgáltatást nyújtunk az általunk forgalmazott termékekre.
 2. Nagy raktárkészlet, gyors szállítás, személyes átvétel lehetősége: Termékeink nagy részét azonnal, akár nagyobb mennyiségben tudjuk szállítani raktárról, a rendelés leadásától (és az előleg beérkezésétől) számított 1-2 munkanapon belül. A termékek elérhetőségét, szállítási határidejét ellenőrizheti a voiplaza.com termékoldalán, a megrendelés visszaigazolásakor pontos szállítási határidőt adunk. Választhatja a mennyiségtől függetlenül nagyon kedvező, egységes szállítási díjtétel melletti normál vagy az expressz kiszállítást. De átveheti személyesen is a megrendelt termékeket telephelyünkön.
 3. Drop shipping szolgáltatás viszonteladóknak: Gyorsabbá, egyszerűbbé és olcsóbbá tesszük viszonteladóink számára a szállítást. Ha a drop shipping szolgáltatást választja, a megrendelt terméket az Ön megbízásából közvetlenül a megadott vevőjéhez továbbítjuk, feladóként és a szállítólevélen az Ön cége fog szerepelni, a számlát viszont Önnek küldjük el.
 4. Előjegyezhető termékek: A még nem rendelhető, legújabb készülékekről is információt szerezhet ideje korán, így előre jelezheti későbbi vásárlási szándékát. Ezáltal biztosítjuk Önnek, hogy a termék beérkezése után Önnek biztosan tudunk szállítani a kívánt termékből.
 5. Magyar nyelvű adatlapok, prospektusok és magyar nyelvű menü: Az Assono Magyarország által forgalmazott termékek hivatalos, gyártótól származó, angol nyelven megjelent termékleírásait, brosúráit, igyekszünk a forgalmazás megkezdésével egy időben magyar nyelvre fordítani. Honlapunkon részletes magyar nyelvű termékismertetőket talál. A voiplaza.com –on magyar és angol nyelven is megtalálja a termékek műszaki információit. A magyar menüvel nem rendelkező készülékekhez munkatársaink folyamatosan készítik a lokalizációt, melyek így már magyar nyelven jelenítik meg a feliratokat képernyőjükön, így könnyítve felhasználóik munkáját.
 6. Egyéni kedvezmények*:Végfelhasználóknak és viszonteladó partnereinknek is kínálunk a vásárlás mennyiségével növekvő mértékű kedvezményeket. Azon vásárlóink, akik továbbértékesítés céljából vásárolják meg termékeinket - regisztráció után – a forgalmazott termékek mennyiségével növekvő mértékű kedvezményt tükröző viszonteladói áron szerezhetik meg azokat. Megrendelési mennyiségtől függően, szerződés útján végfelhasználóink is kaphatnak állandó kedvezményeket egyes termékcsoportokra, melyből rendszeresen vásárolnak nagyobb mennyiségben. A személyes, egyénre szabott kedvezményes árakat bejelentkezés után jeleníti meg a rendszerünk Önnek
 7. Kapcsolódó termékek/kiegészítők, „csomagban jobban megéri” kedvezmények: A tájékozódás és a vásárlás megkönnyítése érdekében terméklapjainkon feltüntetjük, hogy milyen egyéb tartozékokat, kiegészítő eszközöket ajánlunk Önnek a választott termékhez, így Önnek nem kell keresgélnie az egyes termékkategóriák között. Együtt a megoldás! Bizonyos termékek, egymáshoz kapcsolódó termékek és kiegészítőik együttes vásárlásakor kedvezményt adunk Önnek.
 8. Környezettudatosság: Környezetbarát termékek forgalmazásával, energia- és anyagtakarékos megoldásokkal és munkaszervezéssel kiemelt figyelmet fordítunk a környezeti értékek védelmére. Felújított termékek forgalmazásának köszönhetően Ön kedvező áron juthat kiváló műszaki színvonalú eszközökhöz, ezek megvásárlásával nem csak pénztárcáját, hanem a környezetet is kíméli, hiszen kevesebb elektronikus hulladékot kell kezelni.

KAPCSOLAT

Assono Magyarország Távközlési Kft.
Cím: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
Telefon: (+36 1) 801 8500, (+36 1) 273 2150
E-mail: info@assono.hu

Megrendelését bankkártyával is fizetheti.

simplepay bankccard logos top 02