x 

 

VoIPlaza webáruház megrendelési és szerzõdési feltételei, a webáruház működése

Megrendelés, szerzõdési feltételek

A webáruház kizárólag az abban szereplõ termékek és azok árainak feltüntetését és a megrendelés megkönnyítését szolgálja az Assono Magyarország Kft-vel keretszerzõdést kötött ügyfelek (viszonteladók és végfelhasználók) részére.
Az érvényes keretszerzõdés alapján, a webáruházból történõ megrendelés elküldésével és írásban történõ visszaigazolásával jön létre szállítási szerzõdés az Assono Magyarország Kft. és a Megrendelõ között.
A keretszerzõdés megkötése és a webáruházba történõ elsõ belépéskor kötelezõen kitöltött regisztrációs lapon szereplõ adatok szükségesek a megrendelés elindításához. Ezért kérjük, hogy megrendelés elõtt gondosan ellenõrizze az adatok helyességét, azok változása esetén megrendelés elõtt szíveskedjen módosítani!

A vásárlás lépései


1. A keretszerzõdés megkötése

A keretszerzõdés szövegét a .Keretszerzõdés. menüpontra kattintva lehet letölteni pdf formátumban. Kérjük, hogy a keretszerzõdést a szöveg gondos elolvasása után és az Assono termékeinek és megrendelési, szerzõdési feltételeinek megismerését és elfogadását követõen töltse ki, és cégszerûen aláírva juttassa el a Keretszerzõdésben feltüntetett címre legalább kettõ eredeti példányban.
Amennyiben a termékeket nem ismeri, vagy bármilyen kérdése lenne, a webáruházból és az Assono honlapjáról letölthetõ információkon kívül személyesen is megtekintheti a termékeket az Assono Magyarország Kft. telephelyén.


2. A megvásárolni kívánt termékek kiválasztása
A megvásárolni kívánt termékeket a .Kosárba. gombra kattintva lehet megvásárlásra kiválasztani a mennyiség megadása után. Az összes kiválasztott termék a "Kosár tartalma" gombra kattintva tekinthetõ meg.


3. A kiválasztott termékek megrendelése és visszaigazolás
A webáruházban történő megrendelésről automatikus visszaigazolást küldünk.

Kérjük, hogy a megrendelésen a választott fizetési módot és az áru átvételének módját minden esetben tüntesse fel!
A visszaigazoláson feltüntetjük a vállalt teljesítési határidõt, amikor az áru átvehetõ, vagy amikorra szállítani tudjuk.
A webáruházban feltüntetett árak érvényes nettó (ÁFA nélküli) eladási árak, amennyiben azonban technikai hiba miatt eltérnek a visszaigazolásban feltüntetett eladási áraktól, akkor a visszaigazolásban szereplõ árakat kell szerzõdéses árnak tekinteni. A magyar forintban feltüntetett árak az irányadóak, az EUR értékek csak tájékoztatásul szolgálnak és nem feltétlenül tükrözik az aktuális árfolyamnak megfelelõ tényleges nettó eladási árat. Amennyiben a visszaigazolás nem érkezik meg Önhöz legkésõbb a megrendelés feladását követõ elsõ munkanapon, kérjük jelezze a vevõszolgálati telefonszámon!


4. Fizetés
A webáruházban megrendelt áruk ellenértékét kétféle módon lehet kiegyenlíteni:
1. Készpénz fizetéssel az áru átvételekor: a visszaigazolásban megadott naptól számított öt munkanapon belül az áru átvehetõ az Assono Magyarország Kft. telephelyén. Amennyiben az öt munkanapon belül a megrendelõ nem veszi át az árut és írásban sem jelzi a késõbbi átvétel idõpontját, a megrendelést töröljük. Késõbbi átvételre legfeljebb a visszaigazolásban megadott naptól számított 14 napon belül van mód.
2. Elõre fizetéssel (átutalással): a visszaigazolást követõen Pro Forma számlát állítunk ki. A számlán szereplõ összeg Assono Magyarország Kft-hez történõ beérkezését követõen az áru átvehetõ az Assono Magyarország Kft. telephelyén, vagy pedig a beérkezést követõ két munkanapon belül postára adjuk, amennyiben a megrendelésen kézbesítést kértek és a visszaigazolásban szereplõ szállítási díjat is elfogadják a Pro Forma számla kifizetésével. A Pro Forma számla megfizetésével a Megrendelõ a visszaigazolásban szereplõ árat és szállítási feltételeket elfogadja.

5. Áru átvétel
Az áru átvétele történhet:
1. Az Assono Magyarország Kft. telephelyén.
2. Kiszállítással a Megrendelõ telephelyén vagy az általa megjelölt helyszínen.kiszállítást a Megrendelõ költségére végezzük, melyet a visszaigazolásban feltüntetünk és a Pro Forma számlán szerepeltetünk. Kiszállítás csak olyan helyszínre rendelhetõ meg, ahol az áru átvétele munkanapokon 8.00 és 17.00 között folyamatosan biztosított és átvételre feljogosított személy igazolni tudja az átvételt. Amennyiben a kézbesítés a Megrendelõ hibájából meghiúsul, az árut az Assono Magyarország Kft. telephelyére visszaszállítjuk és errõl írásos értesítést küldünk a Megrendelõnek. Ilyen esetben az áru átvétele az Assono Magyarország Kft. telephelyén történhet, vagy az újabb kiszállítás költségének elõre történõ megfizetése esetén újra kiszállítjuk az árut. Kiszállításkor a 25 kg-ot meghaladó súlyú áruk lerakodását a Megrendelõ végzi.


6. Jótállás
A keretszerzõdésben meghatározott feltételek szerint.


7. Reklamációk
Reklamációkat a vevõszolgálat kapcsolati pontjain fogadunk. Kérjük, hogy reklamációját lehetõleg írásban tegye meg, melyet minden esetben nyolc munkanapon belül megválaszolunk.

 

Assono Magyarország Távközlési Kft.

Cím: 1142 Budapest, Rákos tér 34.
Telefon: (+36 1) 801 8500
E-mail: info@assono.hu

KAPCSOLAT

Assono Magyarország Távközlési Kft.
Cím: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
Telefon: (+36 1) 801 8500, (+36 1) 273 2150
E-mail: info@assono.hu

Megrendelését bankkártyával is fizetheti.

simplepay bankccard logos top 02